Σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες

Θεραπεία με ραδιοσυχνότητες

Εισαγωγή

Το PelleFirm αποτελεί την πιο σύγχρονη μη επεμβατική πρόταση της Αισθητικής Ιατρικής που χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυναμικά μηχανήματα νέας γενιάς που στοχεύει στην αναζωογόνηση του σώματος.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες για το σώμα, με αποτέλεσμα την απόκτηση πιο λείου δέρματος και βελτίωση στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Οι ραδιοσυχνότητες και η υπέρυθρη ενέργεια στοχεύουν στη σύσφιγξη του δέρματος, καθώς πραγματοποιείται αύξηση της θερμότητας τοπικά, ενώ το μηχανικό μασάζ που πραγματοποιείται με κυλίνδρους ενισχύει την λεμφική αποσυμφόρηση και βελτιώνει την κυτταρίτιδα.

Η εφαρμογή μπορεί να γίνει όπου υπάρχει κυτταρίτιδα και χαλάρωση όπως στα γόνατα, τους γλουτούς, την κοιλιά και τα μπράτσα.

Με τη χρήση του PelleFirm θερμαίνουμε με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (το χόριο) με ειδικές κεφαλές, χωρίς να τραυματίζουμε την επιδερμίδα. Η αύξηση της θερμότητας στο χόριο ενισχύει την ενδογενή κολλαγονογένεση με αποτέλεσμα το δέρμα μας να δείχνει πιο ελαστικό και σφριγηλό.

Κατά τη θεραπεία προκαλείται μια βαθιά αίσθηση θερμότητας κάθε φορά που η χειρολαβή ακουμπά την περιοχή της εφαρμογής. Το ειδικό gel που χρησιμοποιούμε μας βοηθά τόσο στην κίνηση όσο και στην ενυδάτωση του δέρματος, καθιστώντας εντελώς ανώδυνη τη διαδικασία.

Επιπλοκές

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος, είναι ανώδυνη και απολύτως ασφαλής.

Μετά τη διαδικασία ίσως εμφανιστεί μιας ήπιας μορφής οίδημα και ερυθρότητα, που όμως υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.

Εφαρμογές-Συνεδρίες

Η κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 έως 60 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή στην οποία πρόκειται να εφαρμοστεί.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, χρειάζονται συνήθως 4 συνεδρίες με απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους και 1 με 2 θεραπείες το χρόνο για διατήρηση του αποτελέσματος.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, κάτι που σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Διάρκεια αποτελέσματος

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ενώ η βελτίωση συνεχίζεται και μετά το τέλος της θεραπείας, καθώς η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου διαρκεί ακόμα και μέχρι και 6 μήνες μετά.