Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση

Εισαγωγή

Στις μέρες μας, οι πλαστικοί χειρουργοί έχοντας εξειδικευμένη γνώση σε αισθητικά θέματα  χρησιμοποιούν τα οφέλη που προσφέρουν τα νέας τεχνολογίας μηχανήματα προκειμένου να βελτιώσουν τα σημεία εκείνα του σώματός σας που πιθανά σας ενοχλούν αισθητικά.

Σε περιπτώσεις μείωσης του λίπους αλλά και απώλεια πόντων στις υπό θεραπεία περιοχές, στο ιατρείο μας προτείνουμε τo επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής Cool4D Clatuu της εταιρείας Classys.

Το Cool4D Clatuu είναι ένα από τα νεότερα μηχανήματα λιποδιάλυσης που στοχεύει στη μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους από τα «δύσκολα» σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και γυμναστική, όπως κοιλιά και «ψωμάκια».

Πρόκειται για ένα μηχάνημα που υπερέχει έναντι άλλων συσκευών γιατί παρέχει τρισδιάστατη και ομοιόμορφη ψύξη. Διαθέτει δύο κεφαλές σφαιρικής ψύξης 360 μοιρών, οι οποίες εφαρμόζουν τέλεια σε όλη την επιφάνεια δράσης -ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές- επιτυγχάνοντας ισχυρότατη ψύξη και άρτιο αποτέλεσμα.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Συγκεκριμένα, η επαναστατική μέθοδος Cool4D Clatuu της εταιρείας Classys εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ).

Τα νεκρά λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιπαποθηκών από τα «επίμαχα» σημεία.

Διάρκεια Αποτελέσματος

Η θεραπεία αποτελείται από μία και μόνο συνεδρία ανά τοπική λιποζώνη, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά το πέρας της συνεδρίας και ολοκληρώνονται με την πάροδο 2-3 μηνών.

Στο ιατρείο μας, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα στην εξατομικευμένη προσέγγισητων αισθητικών θεμάτων σχεδιάζουμε την κατάλληλη θεραπεία για τα μέγιστα αποτελέσματα, τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε τη διαφορά στο σώμα σας. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε σε πολλές περιπτώσεις συστήνουμε και συνδυαστικές θεραπείες για να βελτιώσουμε συνολικά την εικόνα του σώματός σας, όπως ενδερμολογία-λιπομασάζ, αλλά και Μεσοθεραπεία σώματος.