Ανάπλαση προσώπου με Laser

Η επανάσταση στην ανάπλαση του δέρματος έρχεται μέσα από ένα νέο laser, το INFINI, για να ενισχύσει με περισσότερα όπλα την μάχη ενάντια στον χρόνο.

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη μορφή laser που άλλαξε τα δεδομένα της Αισθητικής Ιατρικής με τη χρήση της κλασματικής τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων μέσω μιας συστοιχίας μικρο-βελονών επικαλυμμένων από χρυσό (Microneedling Fractional RF).

Μέσω της ειδικής τεχνολογίας flow needling technology, οι βελόνες αυτές εισάγονται μέχρι τα βαθύτερα στρώματα στο χόριο του δέρματος σταδιακά (σε κύμα), καθιστώντας τη ροή ευγενή προς το δέρμα, ελαχιστοποιώντας τον πόνο και ταυτόχρονα παρέχοντας προστασία στην επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος στις περιοχές εφαρμογής, έχουμε την δυνατότητα να τροποποιούμε συνεχώς τις επιμέρους παραμέτρους κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Χάρη στην τεχνολογία αυτή, μόνο το 20% της επιφάνειας του δέρματος που βρίσκεται υπό θεραπεία υφίσταται μικροτραυματισμό, ενώ το υπόλοιπο 80% παραμένει ανέπαφο, με αποτέλεσμα να επανέλθει ταχύτατα. Τα βαθύτερα στρώματα όμως του δέρματος (το χόριο) – που είναι και ο στόχος της θεραπείας – ερεθίζονται σε όλη τους την έκταση (100%) με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αυξημένους ρυθμούς, επιτυγχάνοντας τη σύσφιξη του δέρματος για δυναμικά αποτελέσματα και συμβάλλοντας στην αναγέννηση της επιδερμίδας με τρόπο ομοιόμορφο και φυσικό.

Πού στοχεύει

Η συγκεκριμένη μέθοδος εξασφαλίζει μια τρισδιάστατη αναδιαμόρφωση, σύσφιξη αλλά και βελτίωση της όψης και της υφής των βαθύτερων στιβάδων του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ αλλά και το σώμα, συντελώντας αποτελεσματικά στην λείανση των ουλών ακμής, στην εξαφάνιση λεπτών ρυτίδων του προσώπου, αλλά και στην ουσιαστική βελτίωση των ραγάδων στο σώμα.

Αντιμετωπίζει εντυπωσιακά τη φωτογήρανση, τη χαλάρωση και τις ανομοιομορφίες της επιδερμίδας δίνοντας λάμψη, καθαρότητα και φωτεινότητα στο δέρμα. Παράλληλα, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος και προσφέρεται για τη μείωση και σμίκρυνση του μεγέθους των πόρων στα λιπαρά δέρματα.

Συντελεί εξίσου θεαματικά στην αντιμετώπιση δερματικών βλαβών, όπως των ραγάδων (κόκκινων και λευκών) αλλά και στην λείανση κάθε είδους ουλής του σώματος (μετά από εγκαύματα, χηλοειδή, μετεγχειρητικές) βοηθώντας το δέρμα να γίνει λείο και απαλό.

Εφαρμογές-Συνεδρίες

Αρχικά, γίνεται προετοιμασία του δέρματος με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας μία ώρα πριν τη θεραπεία.

Η θεραπεία διαρκεί 20΄-40΄, ανάλογα με την έκταση της περιοχής εφαρμογής. Αν και ο αριθμός των θεραπειών που απαιτείται καθορίζεται από τον τύπο και την κατάσταση του δέρματος του κάθε ενδιαφερόμενου, συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 4 εβδομάδων μεταξύ τους για άριστα αποτελέσματα.

Διάρκεια αποτελέσματος

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο στις περιπτώσεις κάθε είδους ουλής, ενώ για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης που διαφοροποιείται με το πέρασμα του χρόνου και την επερχόμενη φυσιολογική γήρανση του δέρματος, απαιτείται συμπληρωματική θεραπεία ανά έτος.

Τα οφέλη του INFINI στην επιδερμίδα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το μέγιστο, βέβαια, του αποτελέσματος γίνεται πιο εμφανές μετά το πέρας των συνεδριών. Το σημαντικότερο όφελος της θεραπείας είναι το γεγονός ότι το κολλαγόνο και η ελαστίνη συνεχίζουν να αναγεννούνται και να βελτιώνονται για μήνες μετά το τέλος των συνεδριών.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Μετά το πέρας της θεραπείας παρατηρείται ένα ελαφρύ οίδημα ή ήπια ερυθρότητα που υποχωρούν σε 12-24 ώρες, χωρίς να χρειάζεται να μείνουμε εκτός των δραστηριοτήτων μας. Οι εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος τραυματίζονται ελάχιστα, ενώ η χρήση makeup επιτρέπεται μερικές ώρες μετά τη θεραπεία.

Μετά από κάθε συνεδρία συνίσταται επιμελής ενυδάτωση της επιδερμίδας, αποφυγή της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και αντηλιακή προστασία, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γνωρίζατε ότι

• Σε αντίθεση με τις περισσότερες μεθόδους φωτοανάπλασης, η θεραπεία με το INFINI μεταβάλλει τη δομή του ιστού κάτω από την επιδερμίδα, δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες για συνεχή αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

• Ιδανική υποψήφια για το INFINI είναι κάθε γυναίκα με κάθε τύπο δέρματος που θέλει να βελτιώσει την όψη και την φωτεινότητα του δέρματος της και να αποκτήσει άμεσα πρόσωπο πιο νεανικό και φρέσκο, απαλλαγμένο από ρυτίδες και χαλάρωση.

• Η θεραπεία με το INFINI μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και σε ενδιαφερόμενους με σκούρο ή και μαυρισμένο δέρμα ή και ακόμα σε ενδιαφερόμενους με μαυρισμένο δέρμα που είναι επιρρεπείς σε Μεταφλεγμονώδη Υπερμελάχρωση (ΡΙΗ).

• Από την πρώτη κιόλας θεραπεία το δέρμα σας θα είναι φωτεινότερο, νεανικότερο και αναγεννημένο στην όψη.

• Οι θεραπείες με το INFINI μπορούν να συνδυαστούν με εφαρμογή Botox για τις ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, έγχυση υαλουρονικού οξέος για την εξαφάνιση των ρινοπαρειακών ρυτίδων και των γραμμών του καπνιστή και με μεσοθεραπεία για βαθιά ενυδάτωση στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ με θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα στην ανανέωση της εμφάνισής μας.

.