Ανάπλαση – Σύσφιξη προσώπου

Ανάπλαση-Σύσφιξη προσώπου

Το πέρασμα του χρόνου είναι μια φυσική διαδικασία την οποία αποδέχονται οι περισσότεροι από εμάς. Όταν όμως τα σημάδια της γήρανσης αρχίζουν να γίνονται εμφανή και ιδιαίτερα στο πρόσωπο (ρυτίδες, χαλάρωση, λέπτυνση της επιδερμίδας) τότε αναζητούμε έναν τρόπο να απαλλαγούμε από αυτά και να στρέψουμε τους δείκτες της νεότητας προς τα πίσω.

Όσο τα χρόνια περνούν, ο οργανισμός μας δεν παράγει το ίδιο ποσοστό κολλαγόνου. Παράλληλα, εξωτερικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η έκθεσή μας στον ήλιο, δημιουργούν τη γήρανση στο δέρμα μας.

Η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας είναι ένας τρόπος για να προστατέψουμε και να προλάβουμε τα σημάδια του χρόνου, όμως οι νέες τεχνολογίες πλέον μας δίνουν τη δυνατότητα να δράσουμε πιο δυναμικά και άμεσα επαναφέροντας τη ζωντάνια και τη νεανική λάμψη στο πρόσωπό μας.

Σε περιπτώσεις διόρθωσης ήπιων ως μέτριων ρυτίδων, βελτίωσης του περιγράμματος του προσώπου, αλλά και σύσφιξης του δέρματος του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ προτείνουμε τη θεραπεία με το μηχάνημα Pellevé που χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα ή το ανώτερο στρώμα του δέρματος. Η θερμότητα προκαλεί την συστολή και σύσφιξη του κολλαγόνου και την παραγωγή νεοκολλαγονογέννεσης, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας και σύσφιξη του δέρματος και ελάττωση έως και εξαφάνιση των ρυτίδων. Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες μη επεμβατικές προτάσεις της Αισθητικής Ιατρικής που χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων.

Mια άλλη πρόταση αποτελεί η θεραπεία με το μηχάνημα INFINI, που έχει αποδειχθεί κλινικά ότι συμβάλλει δραστικά όχι μόνο στη μείωση των ρυτίδων, αλλά και στην εξάλειψη των πόρων του δέρματος, οδηγώντας στην ανανέωση της επιδερμίδας για μια πιο λεία, απαλή και εκλεπτυσμένη όψη.

Οι προαναφερόμενες μέθοδοι προσφέρουν άμεση λάμψη της επιδερμίδας και σύσφιγξη του δέρματος που έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο, συνδυάζοντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα των απολεπιστικών laser με την ασφάλεια των ατραυματικών laser.

Aνάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου, στο ιατρείο μας προσαρμόζουμε την κάθε θεραπεία εξατομικευμένα, εφαρμόζοντας πολλές φορές συνδυαστικές θεραπείες. Κάντε τώρα ένα δώρο στο εαυτό σας προσφέροντας μια αναζωογονητική θεραπεία που θα επαναφέρει τη λάμψη και τη σφριγηλότητα στο πρόσωπό σας.

Γνωρίζατε ότι...

  • Η πρόωρη γήρανση του δέρματος οφείλεται, μεταξύ άλλων, στην επίδραση του ήλιου, το κάπνισμα, στις συνεχείς μεταβολές του σωματικού βάρους, στη περιβαλλοντική ρύπανση, την έλλειψη σωματικής άσκησης και τις διαταραχές του ύπνου.
  • Η φυσιολογική γήρανση του δέρματος λόγω ηλικίας οφείλεται στην έλλειψη κολλαγόνου.
  • Τα αντιοξειδωτικά επιβραδύνουν την διαδικασία του γήρατος, λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας κατά του καρκίνου, της όρασης και προστατεύουν το σώμα και το μυαλό του ανθρώπου, όπως τα ψάρια και τα οστρακοειδή, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, το ελαιόλαδο, η μαστίχα, η κανέλλα, το σουσάμι, οι ξηροί καρποί, τα όσπρια και τα εσπεριδοειδή.