Αιμαγγειώματα

Αιμαγγειώματα

Εισαγωγή

Τα αιμαγγειώματα είναι τα μεγάλα ή μικρότερα σε μέγεθος κόκκινα σημάδια που εμφανίζονται από τη γέννηση ή λίγο αργότερα. Ουσιαστικά πρόκειται για αγγεία, τα οποία στη συγκεκριμένη περιοχή είναι περισσότερα από το φυσιολογικό και πολύ μεγαλύτερα.

Λόγω της συγκέντρωσης και του μεγέθους αυτών των αγγείων, το συγκεκριμένο σημείο αποκτά αυτό το πιο έντονο, κόκκινο, χρώμα.

Το εξελιγμένο μηχάνημα Laser παλμικής χρωστικής V-BEAM που προτείνουμε για τέτοιου είδους θεραπείες αποσκοπεί στην εξάλειψη των παθογενών αγγείων,  χωρίς να επηρεάζεται το υπόλοιπο φυσιολογικό δέρμα.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Η δέσμη φωτός του V-BEAM, απορροφάται μόνο από τα παθογενή αγγεία, τα οποία και καταστρέφει, ενώ η υπόλοιπη επιδερμίδα παραμένει ανέπαφη. Έτσι, διασφαλίζεται η επιλεκτική θεραπεία των αιμαγγειωμάτων με ασφάλεια επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Γνωρίζατε ότι...

  • Τα αιμαγγειώματα εμφανίζονται σε ποσοστό 10% στη λευκή φυλή, ενώ το 60% των αιμαγγειωμάτων παρουσιάζονται συνήθως στην περιοχή της κεφαλής και του τραχήλου.
  • Η θεραπεία των αιμαγγειωμάτων είναι και κοινωνικώς αναγκαία, δεδομένου ότι η ύπαρξή τους ενδέχεται να τραυματίσει ψυχολογικά τον ασθενή, ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες.