Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ

Εισαγωγή

Με το πέρασμα του χρόνου και τις συνθήκες ζωής μας το δέρμα μας γίνεται πιο εύθραυστο και λιγότερο ελαστικό. Το πρόσωπό μας μπορεί να αλλοιωθεί από κάποιες ρυτίδες, να χάσει τον όγκο του και  να μην είναι τόσο λαμπερό.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες αλλαγής του προσώπου μας είναι η μείωση περιεκτικότητας του δέρματός μας σε υαλουρονικό οξύ. Συστατικό στο οποίο οφείλεται η φυσική ενυδάτωση του προσώπου μας.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που υπάρχει στον οργανισμό μας. Στις νεαρές ηλικίες υπάρχει άφθονο τόσο στο δέρμα μας, όσο και σε άλλα μέρη του σώματός μας, όπως στις αρθρώσεις, το οποίο όμως σταδιακά μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούμε για ενέσιμη θεραπεία παρασκευάζεται στο εργαστήριο, είναι μη ζωικής προέλευσης και επομένως υποαλλεργικό, σταθεροποιημένο, βιοδιασπώμενο και μοιάζει πολύ με αυτό που παράγει φυσικά ο οργανισμός μας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά παρεμβάσεων στο πρόσωπο ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπως να αναζωογονήσετε το δέρμα σας, να απαλύνετε τις ρυτίδες, να αυξήσετε τα ζυγωματικά σας ή ακόμα και να βελτιώσετε το περίγραμμα και τον όγκο του προσώπου ή και των χειλιών σας.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άμεσα ορατό και με μεγάλη διάρκεια.

Έτσι, ανάλογα με το τι επιθυμείτε να βελτιώσετε στο πρόσωπό σας μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω θεραπείες:

Απάλειψη ρυτίδων

Αύξηση ζυγωματικών

Περίγραμμα-αύξηση όγκου χειλιών

Περίγραμμα προσώπου (Liquid lift)