Περίγραμμα Προσώπου – Liquid Lift

Εισαγωγή

Η ενίσχυση του περιγράμματος του προσώπου μας επιτρέπει να επαναφέρουμε το γερασμένο πρόσωπο και να του χαρίσουμε μια πιο νεανική και σφριγηλή όψη.

Με τη βοήθεια ενός ειδικά σχεδιασμένου υαλουρονικού οξέος και με συγκεκριμένη τεχνική μπορούμε να βελτιώσουμε το οβάλ του προσώπου με μη επεμβατικό και ήπιο τρόπο.

Πρόκειται για μορφή υαλουρονικού οξέος μεγάλου μοριακού βάρους, κατάλληλη να ανακτήσει τις χαμένες γραμμές του προσώπου. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ενέσιμα εμφυτεύματα είναι πιο πυκνό και είναι ειδικά σχεδιασμένο να αποκαθιστά (γεμίζει) μεγαλύτερα ελλείμματα ιστού, ενώ συνεχίζει τη δράση του και σε βάθος χρόνου.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Ο γιατρός χρησιμοποιώντας μια ειδική μικροκάνουλα και με απόλυτη ακρίβεια εγχύει στην περιοχή της κάτω γνάθου αλλά και στην περιοχή μπροστά από το αυτί (κάθετη αύξηση) το ειδικά μελετημένο και κλινικά ελεγμένο υαλουρονικό οξύ.

Μετά τη θεραπεία

  • Επιστρέφετε κατευθείαν στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
  • Μπορεί να υπάρξει μια ελαφρά εκχύμωση που όμως είναι προσωρινή και υποχωρεί μετά από 1 με 2 ημέρες.
  • Για μία εβδομάδα δεν πρέπει να εκτίθεται η περιοχή που έγινε η έγχυση σε υψηλές θερμοκρασίες (π.χ. solarium ή ηλιοθεραπεία) ή σε υπερβολικό κρύο.

Διάρκεια Αποτελέσματος

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επιτυγχάνεται εντελώς ανώδυνα και με ασφαλή τρόπο εντυπωσιακή αλλαγή ανορθώνοντας το κάτω τρίτο του προσώπου, προσφέροντάς μας μια πιο ανανεωμένη και νεανική όψη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εφαρμογές-Συνεδρίες

Η διάρκεια εφαρμογής είναι 30 έως 45 λεπτά και γίνεται σε συνδυασμό με χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας.