Περίγραμμα – Αύξηση Όγκου Χειλιών

Εισαγωγή

Τα χείλη και ειδικά το χαμόγελο γίνεται συχνά το επίκεντρο της προσοχής.

Με τη χρήση του υαλουρονικού οξέως υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα χείλη καθώς και  να τονίσουμε το περίγραμμά τους με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς καμία επέμβαση.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Εφαρμόζεται με μία λεπτή βελόνα εγχέοντας το υαλουρονικό οξύ σε συγκεκριμένα σημεία των χειλιών, ώστε να βελτιωθεί το περίγραμμά τους, αλλά και να δοθεί όγκος στα χείλη όταν αυτά είναι λεπτά. Ταυτόχρονα, μπορούν να διορθωθούν και μικρές ασυμμετρίες εφόσον υπάρχουν.

Μετά τη θεραπεία

  • Μπορεί να υπάρξει ελαφριά κοκκινίλα, πρήξιμο ή ευαισθησία, συμπτώματα τα οποία είναι προσωρινά και υποχωρούν μετά από 1-2 ημέρες.
  • Σπανιότερα το οίδημα μπορεί να κρατήσει έως και 1 εβδομάδα δίνοντας πιθανώς και την αίσθηση κάποιου βαθμού ασυμμετρίας στα χείλη για αυτό το χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι το αποτέλεσμα μετά την έγχυση δεν είναι το τελικό.
  • Για μία εβδομάδα δεν πρέπει να εκτίθεται η περιοχή που έγινε η έγχυση σε υψηλές θερμοκρασίες (π.χ. solarium ή ηλιοθεραπεία) ή σε υπερβολικό κρύο.

Διάρκεια Αποτελέσματος

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και συνήθως διαρκεί από 6-12 μήνες.

Εφαρμογές-Συνεδρίες

Η θεραπεία πραγματοποιείται χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία με τη χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας και διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Μπορεί να γίνει και σταδιακά σε περισσότερες από μία συνεδρίες προκειμένου να καταλήξετε στο ιδανικό μέγεθος που σας ικανοποιεί.