Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες

Θεραπεία με ραδιοσυχνότητες

Εισαγωγή

Το PelleFirm αποτελεί την πιο σύγχρονη μη επεμβατική πρόταση της Αισθητικής Ιατρικής που χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυναμικά μηχανήματα νέας γενιάς που στοχεύει στην αναζωογόνηση του σώματος.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες για το σώμα, με αποτέλεσμα την απόκτηση πιο λείου δέρματος και βελτίωση στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Με τη χρήση του PelleFirm θερμαίνουμε με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (το χόριο) με ειδικές κεφαλές, χωρίς να τραυματίζουμε την επιδερμίδα. Η αύξηση της θερμότητας στο χόριο ενισχύει την ενδογενή κολλαγονογένεση με αποτέλεσμα το δέρμα μας να δείχνει πιο ελαστικό και σφριγηλό.

Κατά τη θεραπεία προκαλείται μια βαθιά αίσθηση θερμότητας κάθε φορά που η χειρολαβή ακουμπά την περιοχή της εφαρμογής. Το ειδικό gel που χρησιμοποιούμε μας βοηθά τόσο στην κίνηση όσο και στην ενυδάτωση του δέρματος, καθιστώντας εντελώς ανώδυνη τη διαδικασία.

Το PelleFirm μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε περιοχή του σώματος και είναι ιδανικό για την κοιλιά, τα χέρια, τους γλουτούς και τους μηρούς. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

Μετά τη θεραπεία

  • Δεν απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.
  • Το δέρμα μπορεί να εμφανίσει ερυθρότητα η οποία όμως θα υποχωρήσει μέσα σε λίγη ώρα.

Διάρκεια Αποτελέσματος

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ η βελτίωση συνεχίζεται και μετά το τέλος της θεραπείας.

Εφαρμογές-Συνεδρίες

Η κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 έως 60 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή στην οποία πρόκειται να εφαρμοστεί.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, χρειάζονται συνήθως 4 συνεδρίες με απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους και 1 με 2 θεραπείες το χρόνο για διατήρηση του αποτελέσματος.