Το Pellevé αποτελεί την πιο σύγχρονη μη επεμβατική πρόταση της Αισθητικής Ιατρικής που χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυναμικά μηχανήματα νέας γενιάς που στοχεύει στην αναζωογόνηση του προσώπου.

Είναι ιδανικό για την απάλειψη ήπιων έως μέτριων ρυτίδων, όπως οι ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια (το λεγόμενο «πόδι της χήνας»), ενώ εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματά του στη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, τη σύσφιγξη του δέρματος του λαιμού και του ντεκολτέ.

Ενδείκνυται για γυναίκες άνω των 30 ετών, καθώς από αυτή την ηλικία μειώνονται σταδιακά τα αποθέματα του κολλαγόνου στο δέρμα μας, αλλά και για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας με βαθιές ρυτίδες, θαμπή επιδερμίδα και χαλάρωση προσώπου.

Tα άμεσα αποτελέσματα και η έλλειψη επιπλοκών, καθιστούν το Pellevé την ιδανική θεραπεία για όσες επιθυμούν να επαναφέρουν τη λάμψη, την απαλότητα και τη νεανική όψη στο πρόσωπό τους ακόμα και λίγες ημέρες πριν από κάποιο μεγάλο γεγονός, όπως για παράδειγμα, πριν το γάμο τους. Σε αυτή την περίπτωση, η θεραπεία μπορεί να γίνει ένα μήνα πριν τον γάμο για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα αλλά ακόμη και 2 μέρες πριν, καθώς η αλλαγή είναι εμφανής αμέσως μετά την θεραπεία.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Με τη χρήση του Pellevé θερμαίνουμε με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (το χόριο) με ειδικές κεφαλές, χωρίς να τραυματίζουμε την επιδερμίδα. Η αύξηση της θερμότητας στο χόριο ενισχύει την ενδογενή κολλαγονογένεση με αποτέλεσμα το δέρμα μας να δείχνει πιο ελαστικό και σφριγηλό.

Κατά τη θεραπεία προκαλείται μια βαθιά αίσθηση θερμότητας κάθε φορά που η χειρολαβή ακουμπά την περιοχή της εφαρμογής. Το ειδικό gel που χρησιμοποιούμε μας βοηθά τόσο στην κίνηση όσο και στην ενυδάτωση του προσώπου, καθιστώντας εντελώς ανώδυνη τη διαδικασία.

Εφαρμογές-Συνεδρίες

Η κάθε συνεδρία διαρκεί από 15 έως 45 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή στην οποία πρόκειται να εφαρμοστεί. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται για το μέτωπο χρειάζονται 15 λεπτά, ενώ αντίστοιχα χρειάζονται έως 45 λεπτά εάν πρόκειται για όλο το πρόσωπο και το λαιμό.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, χρειάζονται συνήθως 3 συνεδρίες με απόσταση ενός ή δύο μηνών μεταξύ τους και 1 με 2 θεραπείες το χρόνο για διατήρηση του αποτελέσματος.

Σε νεότερες ηλικίες, μια θεραπεία σε όλο το πρόσωπο είναι αρκετή για ολική αναζωογόνηση με το δέρμα να δείχνει πιο σφριγηλό και λαμπερό.

Διάρκεια αποτελέσματος

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ενώ η βελτίωση συνεχίζεται και μετά το τέλος της θεραπείας, καθώς η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου διαρκεί ακόμα και 6 μήνες μετά.

Επιπλοκές

Μετά τη διαδικασία ίσως εμφανιστεί μιας ήπιας μορφής ερυθρότητα, που όμως υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, κάτι που σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Γνωρίζατε ότι...

  • Πρόκειται για το μοναδικό μηχάνημα που ενδείκνυται για την αναζωογόνηση και σύσφιξη των βλεφάρων, αφού το μέγεθος της κεφαλής επιτρέπει την εφαρμογή του στην περιοχή των βλεφάρων
  • Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δράση του Pellevé στη σύσφιξη και αναζωογόνηση του προσώπου όταν εφαρμόζονται συνδυαστικά
  • Η θεραπεία θα πρέπει να αποφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της γαλουχίας και σε περιπτώσεις αυτοάνοσων νοσημάτων
  • Είναι από τις λίγες πιστοποιημένες θεραπείες από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για την αντιμετώπιση ρυτίδων χωρίς χειρουργική επέμβαση