Ιατρείο Δρ. Τσεκούρα

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος που μέσω της κυτταρικής του δραστηριότητας διατηρεί την σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη λάμψη του. Όμως, μετά την ηλικία των 25, ο ρυθμός παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από τα κύτταρα της νεότητας, δηλαδή οι ινοβλάστες, σταδιακά μειώνεται. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα χάνει την πυκνότητά του και όλα τα σημάδια γήρανσης -όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση του περιγράμματος και θολή όψη-, γίνονται πιο ορατά.

Η μέθοδος EndermoLift είναι μια αποκλειστική τεχνική αντιγήρανσης του προσώπου της LPG που αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα απαλύνοντας τα σημάδια του γήρατος. Επίσης, συσφίγγει το περίγραμμα και αναζωογονεί αμέσως την όψη του προσώπου, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες εκ των έσω.

Οι κεφαλές Lift του μηχανήματος διοχετεύουν μικροπαλμούς στην επιφάνεια του δέρματος διεγείροντας τα κύτταρα της νεότητας –τους ινοβλάστες- σε βάθος, επανενεργοποιώντας έτσι τη φυσική διαδικασία παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Τα εξειδικευμένα πρωτόκολλα της LPG εστιάζουν στις ανάγκες του κάθε δέρματος:

  • Glowing Complexion Lift Treatment

Αναζωογονεί την κουρασμένη και θολή όψη του προσώπου, που προκαλείται από εξωγενείς παράγοντες, όπως το στρες και το κάπνισμα, οξυγονώνοντας το δέρμα και χαρίζοντάς του απαλότητα και λάμψη.

  • Eye Lift Treatment

Mειώνει τις λεπτές γραμμές γύρω από την περιοχή των ματιών σε ποσοστό 30%, αποσυμφορεί το πρησμένα μάτια και «σβήνει» τους μαύρους κύκλους. Έτσι, απολαμβάνουμε μια ανανεωμένη και νεανική όψη της περιοχής γύρω από τα μάτια.

  • Collagen Activator Firming Treatment

Συσφίγγει το δέρμα, πυκνώνοντάς το σε βάθος με αποτέλεσμα την ενίσχυση των ζυγωματικών και την σμίλευση του περιγράμματος του προσώπου. Το ποσοστό σύσφιξης, κατόπιν μελετών, φτάνει το 53%

  • Densifying AntiWrinkle Treatment

Στοχεύει σε κάθε λεπτή ρυτίδα ξεχωριστά και την λειαίνει εκ των έσω με φυσικό τρόπο. Συντελεί αποτελεσματικά στην μείωση των ρινοπαρειακών αυλακών (ποσοστό 43%), χαρίζοντας πιο λείο δέρμα και ένα πιο νεανικό πρόσωπο.

Διάρκεια αποτελέσματος

Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά, ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα γίνεται ολοκληρωμένο μετά από 8-10 συνεδρίες.