Οξυγονοθεραπεία O2 Lift

Οξυγονοθεραπεία O2 Lift

Εισαγωγή

Τα κύρια συστατικά της νεότητας του δέρματος (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ) παράγονται καθημερινά από τον ίδιο τον οργανισμό μας με σκοπό τη διατήρηση της σφριγηλότητας και της νεανικότητάς του.

Δυστυχώς, σήμερα πολλοί παράγοντες δυσχεραίνουν την παραγωγή αυτών των ουσιών, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται πολλά προβλήματα όπως θαμπάδα και ασυμμετρία στον τόνο του δέρματος, μειωμένη ελαστικότητα, μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια.

Η εικόνα ενός αφυδατωμένου και ξηρού δέρματος ή ενός υπερβολικά λιπαρού δέρματος που γυαλίζει, η ακμή, οι λεπτές ή βαθύτερες γραμμές και ρυτίδες δηλώνουν ότι το δέρμα μας δεν είναι υγιές και δεν οξυγονώνεται σωστά.

Η επαναστατική οξυγονοθεραπεία O2 Lift χρησιμοποιεί:

α) το οξυγόνο προκειμένου να αναγεννήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας αποκαλύπτοντας -μέσω μιας αναζωογονητικής διαδικασίας- την ομορφιά και φρεσκάδα του προσώπου μας που βρίσκεται κρυμμένη κάτω από στρώματα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί βλάβες και

β) τα φυτικά βλαστοκύτταρα, που έχουν εισχωρήσει δυναμικά στον χώρο της αισθητικής και των θεραπειών. Η ιδιότητά τους να διεισδύουν στους ιστούς, να ανανεώνουν και να προστατεύουν το δέρμα από την πρώτη κιόλας θεραπεία, καθιστούν τις θεραπείες με φυτικά βλαστοκύτταρα την τελευταία λέξη της επιστήμης.

Τα ανωτέρω συστατικά σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα βοτάνων, πεπτίδια και ένζυμα που περιλαμβάνει η θεραπεία O2 Lift, προσφέρουν στο πρόσωπο λάμψη, φρεσκάδα και ελαστικότητα, βελτιώνουν τις λεπτές γραμμές, απομακρύνουν τις τοξίνες, βελτιώνουν σημαντικά τις δυσχρωμίες του δέρματος και διεγείρουν την κυτταρική αναγέννηση.

Η θεραπεία ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Η οξυγονοθεραπεία προσώπου O2 Lift εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, διαρκεί 45 λεπτά και ολοκληρώνεται σε πέντε στάδια.

Αρχικά, πραγματοποιείται σχολαστικός καθαρισμός της επιδερμίδας αφαιρώντας τις τοξίνες και το σμήγμα.

Ακολουθεί η απαλή απολέπιση (peeling) της επιδερμίδας με ένζυμα φρούτων και βιταμίνες με σκοπό να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα.

Αμέσως μετά, πραγματοποιείται η εφαρμογή ειδικής μάσκας οξυγόνου, η οποία προσφέρει οξυγόνωση της επιδερμίδας και άμεση λάμψη απελευθερώνοντας καθαρά μόρια οξυγόνου. Επίσης, συντελεί αποτελεσματικά στην παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως προσφέροντας ένα όμορφο και φωτεινό δέρμα.

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ένας ειδικός ορός υαλουρονικού οξέως πλούσιος σε φυτικά βλαστοκύτταρα, αντιοξειδωτικά και βότανα που ενυδατώνει, τρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από τη γήρανση.

Το τελευταίο στάδιο της θεραπείας περιλαμβάνει ενυδατικά και αντηλιακά προϊόντα που προστατεύουν το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία. Ταυτόχρονα, χαρίζουν λεία υφή και φωτεινότητα στην επιδερμίδα μας, ενώ συντελούν αποτελεσματικά και στην ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Εφαρμογές-Συνεδρίες

Για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο περιλαμβάνει 4 με 6 θεραπείες, ανάλογα με την κατάσταση αλλά και την ποιότητα του δέρματος, ανά 15 ημέρες.

Διάρκεια αποτελέσματος

Μετά την πρώτη κιόλας θεραπεία, η υφή του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά. Η επιδερμίδα δείχνει πιο ανανεωμένη και εκπέμπει μοναδική λάμψη και τα αποτελέσματα μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.