Θεραπεία Valmont Vitality – Βιολογικό Lifting

Θεραπεία Valmont Vitality - Βιολογικό Lifting

Εισαγωγή

H θεραπεία αντιγήρανσης Vitality of the Glaciers είναι ένα “βιολογικό lifting” με στόχο την ανάπλαση του προσώπου.

Με την χρήση εξειδικευμένων προϊόντων και την εφαρμογή ειδικής μάσκας από φύλλο αγνού, καθαρού κολλαγόνου, επιτυγχάνουμε την επαναφορά του ιδανικού επίπεδου υγρασίας, ασκώντας ταυτόχρονα συσφικτική δράση στο δέρμα του προσώπου.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και το λαιμό, τα μάτια και το ντεκολτέ.

Για τη θεραπεία προσώπου-λαιμού αρχικά πραγματοποιείται μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, προκειμένου να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να δημιουργηθεί υπεραιμία ώστε να προετοιμαστεί το δέρμα να δεχθεί τα προϊόντα της θεραπείας.

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται μια εξειδικευμένη μάσκα anti-stress, η οποία οξυγονώνει, ενυδατώνει και ανανεώνει το δέρμα.

Μετά, εφαρμόζεται το ειδικό φύλλο κολλαγόνου. Το φύλλο αποτελείται από 100% αγνό και καθαρό κολλαγόνο και εμποτίζεται σε υγρό πολυσακχαριτών. Στηριζόμενο στο φαινόμενο της όσμωσης, το φύλλο δρα σαν δεύτερο δέρμα, προσφέροντας ενυδάτωση, ενώ οι πολυσακχαρίτες εισχωρούν βαθιά στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα την σύσφιξη.

Στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας, εφαρμόζονται αμπούλες αμινοξέων για ενίσχυση του αποτελέσματος.

Για τις περιοχές των ματιών και του ντεκολτέ που χρειάζονται ξεχωριστή φροντίδα, υπάρχουν εξειδικευμένα πρωτόκολλα με φύλλα κολλαγόνου, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των συγκεκριμένων περιοχών.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Μετά την θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητες σας, καθώς δεν υπάρχει καμία ενοχλητική αντίδραση στην επιδερμίδα.

Διάρκεια Αποτελέσματος

Η θεραπεία προσώπου προσφέρει εκπληκτική λάμψη και ριζική ανανέωση με απόλυτα βιολογικό και φυσικό τρόπο. Μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι εμφανώς πιο λείο και πιο φωτεινό, οι ρυτίδες απαλύνονται και το περίγραμμα του προσώπου ξαναβρίσκει το σχήμα του.

Η θεραπεία ματιών χαρίζει λάμψη και νεότητα στο βλέμμα. Δρα ενεργά κατά των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος και αποσυμφορεί την περιοχή των ματιών.

Η θεραπεία ντεκολτέ στοχεύει στην επανόρθωση του λεπτού δέρματος του ντεκολτέ, μετά από υπερβολική έκθεση στον ήλιο και την πάροδο της ηλικίας όπου χάνεται η ελαστικότητα και το δέρμα είναι αφυδατωμένο, με κηλίδες και βαθιές ρυτίδες.

Εφαρμογές-Συνεδρίες

Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και διαρκεί 90 λεπτά. Για βέλτιστο αποτέλεσμα συστήνονται 4-6 θεραπείες το χρόνο. Μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ανά 15 ημέρες, είτε μια κάθε δίμηνο — αναλόγως την κατάσταση του δέρματος — για αναζωογόνηση και ανανέωση του προσώπου.

Μπορεί επίσης να δράσει υποστηρικτικά σε συνδυασμό με peeling μεσαίου βάθους και εξειδικευμένων laser,  ενισχύοντας τα αποτελέσματά τους.