Θεραπεία Αναζωογόνησης & Λάμψης

Θεραπεία Αναζωογόνησης & Λάμψης

Εισαγωγή

Η  τέλεια θεραπεία για το θαμπό και κουρασμένο δέρμα, η οποία  λειαίνει την υφή και κάνει το χρώμα του δέρματος πιο ομοιογενές χάρη στην αγνή βιταμίνη C και το φυτικό αντιοξειδωτικό σύμπλοκο βοτάνων των Άλπεων που οξυγονώνει τα κύτταρα.

Η λευκαντική της δράση επιτυγχάνει την υποχώρηση των κηλίδων και των λεκέδων, που εμφανίζονται από μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο, τον έντονο τρόπο ζωής και τις ορμονικές διαταραχές.

Η λευκαντική θεραπεία RADIANCE αποκαλύπτει τη λάμψη της επιδερμίδας.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Πραγματοποιείται μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας ξεκινώντας από ντεμακιγιάζ και ένα ήπιο πίλινγκ, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να δημιουργηθεί υπεραιμία για να προετοιμαστεί η επιδερμίδα να δεχθεί τα προϊόντα της θεραπείας. Βασικό στάδιο της θεραπείας είναι μια εξειδικευμένη μάσκα anti-stress, η οποία οξυγονώνει ενυδατώνει και ανανεώνει το δέρμα.

Επόμενο στάδιο αποτελεί η ειδικά σχεδιασμένη μάσκα catalyst c,  η οποία με την  πολύπλευρη λειτουργία της λευκαίνει, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και τονώνει αισθητά το δέρμα.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή του ορού και της κρέμας RADIANCE, που δρουν συγχρόνως πάνω στο χρώμα, την υφή και στον τόνο του δέρματος.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Μετά την θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητες σας καθώς δεν υπάρχει καμία ενοχλητική αντίδραση στην επιδερμίδα.

Διάρκεια Αποτελέσματος

Ενδείκνυται για όλους του τύπους της επιδερμίδας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κηλίδες και λεκέδες ή απλώς έχουν χάσει τη λάμψη τους και χρειάζονται τόνωση και αναζωογόνηση. Καλό είναι να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση με λιγότερες συνεδρίες.

Εφαρμογές-Συνεδρίες

Η θεραπεία διαρκεί 60 λεπτά και συστήνονται 5 έως 10 εφαρμογές ανάλογα με την ένταση του προβλήματος.