Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP

Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP

Εισαγωγή

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP που εφαρμόζεται στο ιατρείο μας είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος μεσοθεραπείας, η οποία αξιοποιεί  την πληθώρα των αυξητικών παραγόντων και μεσεγχυματικών βλαστικών κυττάρων από τον ίδιο μας τον οργανισμό αναζωογονώντας το δέρμα και αναστρέφοντας τη φθορά του.

Τρόπος και περιοχές εφαρμογής

Αρχικά, παίρνουμε μικρή ποσότητα αίματος από την ενδιαφερόμενη που το διοχετεύουμε σε μια ειδική συσκευή. Εκεί διαχωρίζεται το αίμα στα συστατικά του, από τα οποία λαμβάνουμε για τη θεραπεία μόνο το πλάσμα μέσα στο οποίο βρίσκονται συμπυκνωμένοι αυξητικοί παράγοντες που διεγείρουν τη διαδικασία αναγέννησης του ιστού.

Το  «μείγμα» αυτό εγχέεται ενδοδερμικά για την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα και κανονικά στις υποχρεώσεις σας.

Διάρκεια Αποτελέσματος

Η μέθοδος της αυτόλογης κυτταρικής αναγέννησης του δέρματος δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού διεγείρει τα κύτταρα, τα οποία ανανεώνουν και αναζωογονούν τον δερματικό ιστό.

Ως αποτέλεσμα, βελτιώνεται η ελαστικότητα, το σφρίγος και η ανθεκτικότητα του δέρματος. Η απόχρωση της επιδερμίδας γίνεται πιο φωτεινή, αναδομούνται οι ίνες του κολλαγόνου, βελτιώνεται η ελαστικότητά του, ενώ παράλληλα μειώνονται οι ρυτίδες και οι πτυχώσεις.

Γνωρίζατε ότι...

  • Όλα τα συστατικά της θεραπείας είναι αυτόλογα και έτσι ο κίνδυνος ανοσολογικών αντιδράσεων είναι μηδαμινός.
  • Η μέθοδος αυτή δίνει πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στη καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος σε σχέση με την απλή μεσοθεραπεία, με μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο και χωρίς να χρειάζεται πολλές επαναλήψεις.

Εφαρμογές-Συνεδρίες

Η θεραπεία πραγματοποιείται με χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας και διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 επαναλήψεις το χρόνο ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.