Ανάπλαση προσώπου με Laser

Ανάπλαση προσώπου με Laser

Το πέρασμα του χρόνου είναι μια φυσική διαδικασία την οποία αποδέχονται οι περισσότεροι από εμάς. Όταν όμως τα σημάδια της γήρανσης αρχίζουν να γίνονται εμφανή και ιδιαίτερα στο πρόσωπο (ρυτίδες, χαλάρωση, λέπτυνση της επιδερμίδας) τότε αναζητούμε έναν τρόπο να απαλλαγούμε από αυτά και να στρέψουμε τους δείκτες της νεότητας προς τα πίσω.

Όσο τα χρόνια περνούν, ο οργανισμός μας δεν παράγει το ίδιο ποσοστό κολλαγόνου. Παράλληλα, εξωτερικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η έκθεσή μας στον ήλιο, δημιουργούν τη γήρανση στο δέρμα μας.

Η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας είναι ένας τρόπος για να προστατέψουμε και να προλάβουμε τα σημάδια του χρόνου, όμως οι νέες τεχνολογίες πλέον μας δίνουν τη δυνατότητα να δράσουμε πιο δυναμικά και άμεσα επαναφέροντας τη ζωντάνια και τη νεανική λάμψη στο πρόσωπό μας.

Παρόλο που υπάρχουν πολλά Lasers τα οποία στοχεύουν στην ανάπλαση του προσώπου, στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε τα πιο δυναμικά μηχανήματα νέας τεχνολογίας, το Pelleve. Ανάλογα με την κάθε περίπτωση, προτείνουμε τη θεραπεία εκείνη που θα αποδώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, επαναφέροντας τη χαμένη φρεσκάδα του προσώπου μας.